ویزای سرمایه گذاری E2 آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری بهترین گزینه فعلی برای سرمایه گذاران و تاجرانی هست که مایل هستند به آمریکا مهاجرت کنند، تحت ویزای سرمایه گذاری E2 آمریکا این فرصت وجود دارد که شما یک شرکت جدید راه اندازی کنید یا یک بیزینس فعال را خریداری کنید.

ویزای سرمایه گذاری E2 آمریکا یک ویزای غیر مهاجرتی ۲ ساله می باشد، شما تا زمانی که بیزینس خود را فعال نگه دارید نیازی نیست نگران وضعیت ویزای خود باشید. ویزای شما هر ۲ سال تمدید میشود تا زمانی که شما قادر به سرمایه گذاری ۵۰۰،۰۰۰ دلار باشید و ویزای خود را به دریافت گرین کارت امریکا تبدیل کنید. پس از ورود به آمریکا راه های دیگری مثل ویزای کار همسر برای دریافت گرین کارت وجود دارد.

خانواده متقاضی شامل ویزای سرمایه گذاری E2 آمریکا می باشد. همسر سرمایه گذار میتواند پس از ورود به آمریکا درخواست اجازه کار دهید و فرزندان حق ویزای تحصیلی امریکا دارند.

همین حالا با مشاورین ما تماس بگیرید یا از طریق فرم درخواست مشاوره اطلاعات خود را ثبت نمایید. ما با شما تماس خواهیم گرفت.

ویزای سرمایه گذاری E2 آمریکا